Τουρισμοσ Για Ολουσ Αιτηση - Toyrismos Gia Oloys Edw 8a Kanete Aithsh Gia Dwrean Diakopes Newsbomb Eidhseis News - Παρατείνονται οι αιτήσεις για όλα τα αφμ έως και το σάββατο 11 ιουλίου 2020.

Τουρισμοσ Για Ολουσ Αιτηση - Toyrismos Gia Oloys Edw 8a Kanete Aithsh Gia Dwrean Diakopes Newsbomb Eidhseis News - Παρατείνονται οι αιτήσεις για όλα τα αφμ έως και το σάββατο 11 ιουλίου 2020.. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Πάνω από 300.000 οι αιτήσεις. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Πώς θα υποβάλετε αίτηση για δωρεάν διακοπές.

Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο. Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Το σάββατο, 11 ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Από το βράδυ της δευτέρας τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα τουρισμός για ολους, η οποία προσφέρει ένα πακέτο διακοπών σε. Χιλιάδες δικαιούχοι του προγράμματος «τουρισμός για όλους» θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους φέτος… τζάμπα!

Toyrismos Gia Oloys Anoi3e H Platforma Gia Toys Dikaioyxoys Pws 8a Kanete Aithsh
Toyrismos Gia Oloys Anoi3e H Platforma Gia Toys Dikaioyxoys Pws 8a Kanete Aithsh from www.news247.gr
Άνοιξε το βράδυ της δευτέρας (29/06), η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα του υπουργείου τουρισμού «τουρισμός για όλους». Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού 2021. Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή. Χιλιάδες δικαιούχοι του προγράμματος «τουρισμός για όλους» θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους φέτος… τζάμπα! Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Αύριο, δευτέρα 29 ιουνίου, ξεκινά η υποβολή συμμετοχών στο πρόγραμμα « τουρισμός για όλους » από τους δικαιούχους σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω.

Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή.

Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω. Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Παρακαλούμε συνδεθείτε στην εφαρμογή για να δείτε την οριστική κατάσταση της αίτησης σας: Πώς θα υποβάλετε αίτηση για δωρεάν διακοπές. Ξεκίνησε τη δευτέρα 29 ιουνίου 2020 η υποβολή συμμετοχών στο πρόγραμμα τουρισμός για όλους από τους δικαιούχους σύμφωνα με τη. Δε 29/6 & τρ 30/6. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους.

Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Πώς θα υποβάλετε αίτηση για δωρεάν διακοπές. Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής: Η παράταση ισχύει έως και την πέμπτη, 9 ιουλίου του 2020.

Toyrismos Gia Oloys Dhmosieythke H Prosklhsh Oi Proypo8eseis Kai Ta Dikaiologhtika Eggrafo Aftodioikisi Gr
Toyrismos Gia Oloys Dhmosieythke H Prosklhsh Oi Proypo8eseis Kai Ta Dikaiologhtika Eggrafo Aftodioikisi Gr from www.aftodioikisi.gr
Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Νέος δικαιούχος του έτους 2021. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Από το βράδυ της δευτέρας τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα τουρισμός για ολους, η οποία προσφέρει ένα πακέτο διακοπών σε. Δε 29/6 & τρ 30/6. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ.

Από το βράδυ της δευτέρας τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα τουρισμός για ολους, η οποία προσφέρει ένα πακέτο διακοπών σε.

Διαθέσιμη η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έως 3.7.2020. Πώς θα υποβάλετε αίτηση για δωρεάν διακοπές. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού 2021. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Από το βράδυ της δευτέρας τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα τουρισμός για ολους, η οποία προσφέρει ένα πακέτο διακοπών σε. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Ξεκίνησε τη δευτέρα 29 ιουνίου 2020 η υποβολή συμμετοχών στο πρόγραμμα τουρισμός για όλους από τους δικαιούχους σύμφωνα με τη. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Δείτε τις αναλυτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων με βάση το αφμ των δικαιούχων στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Νέος δικαιούχος του έτους 2021.

Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω. Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους, προϋπολογισμού 100 εκατ. Ως «δικαιούχοι» του προγράμματος «τουρισμός για όλους», έτους 2020, ορίζονται φυσικά πρόσωπα.

Toyrismos Gia Oloys 2020 Epidotoyntai Ta Aktoploika Eisithria Poioi Den 8ewroyntai Dikaioyxoi Ellada Nea Krhth
Toyrismos Gia Oloys 2020 Epidotoyntai Ta Aktoploika Eisithria Poioi Den 8ewroyntai Dikaioyxoi Ellada Nea Krhth from www.neakriti.gr
Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο. Από το βράδυ της δευτέρας τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα τουρισμός για ολους, η οποία προσφέρει ένα πακέτο διακοπών σε. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Δε 29/6 & τρ 30/6. Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής: Παρατείνονται οι αιτήσεις για όλα τα αφμ έως και το σάββατο 11 ιουλίου 2020. Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και.

Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους.

Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. Νέος δικαιούχος του έτους 2021. Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή. Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και. Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο. Οι αιτήσεις αφορούν όλες τις περιφέρειες της χώρας για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ως «δικαιούχοι» του προγράμματος «τουρισμός για όλους», έτους 2020, ορίζονται φυσικά πρόσωπα. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού 2021. Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους, προϋπολογισμού 100 εκατ. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code